Tropical Paradise

Foto
Deze zomer stond er niet veel gepland. Ik besloot alleen op vakantie te gaan. Wat een luxe! De eerste dagen heb ik veel geslapen en wat boeken gelezen. De zonnestralen kleurde mijn huid mooi roodbruin. Mijn ogen werden steeds groener. Door het vele water drinken zag ik er gezond en slank uit. 

Na een heerlijke dag op het strand begon het te kriebelen. Ik had allerlei gedachten… Ik wil uitgaan en wie weet wie ik tegenkom. Direct zag ik een mooie sterke gebruinde beachboy voor me, of nee toch die knappe zakenman die voor een paar nachten in hetzelfde hotel zat. Terug op mijn kamer zocht ik mooie lingerie uit en zette ik de kraan aan om het bad vol te laten lopen. Een heerlijke geur kwam me tegemoet, de zwoele zeelucht gecombineerd met de rozige geur van mijn badschuim. 

Langzaam liet ik me in bad glijden. In het warme water kwam ik tot rust en ik droomde over hoe ik wilde dat mijn avond er uit zou komen te zien. Mooie lingerie, heerlijke bodylotion. Mijn haren in de krul, loshangend over mijn schouders. Ik had het perfecte jurkje bij me! Sjiek, sexy, kleurig en het liet nog wat aan de verbeelding over. 

Die avond was er een feest in het hotel. Geen idee wat ik ervan kon verwachten. Langzaam liep ik de trap af naar de ruimte waar het feest werd gegeven. Wat een sfeer, een prachtige lichtshow, heerlijke muziek. Meteen wilde ik gaan dansen. 

Alleen dansend op de muziek, tussen alle andere feestvierende en dansende mensen, viel mijn blik op een mooie grote man. Met zijn blauwe ogen ving hij mijn blik. We lieten elkaars blik niet meer los. Heel snel stond hij recht voor me. OMG, wat ruikt hij heerlijk. 

We praten niet maar dansen, steeds dichter tegen elkaar aan. Ik voel zijn handen op mijn rug. Langzaam glijdt hij af naar mijn billen. Heel subtiel raakt hij ze aan. Ik voel de spanning in mijn lichaam. Dit belooft een mooie avond te worden! Nummer na nummer gaat voorbij. Voor het eerst hoor ik zijn stem, of ik iets wil drinken.. 

Samen lopen we naar de bar op het strand. Hij besteld 2 cocktails. We nemen onze drankjes mee en gaan op strand zitten, in de schaduw van de maan. We drinken zwijgend van onze cocktail. Al deze tijd blijven we elkaar intens aankijken. Onze cocktails zijn op, hij komt nog dichter bij en zoent me passievol op mijn mond. Voor ik het weet liggen we op het strand hevig zoenend en mijn lichaam reageert heftig op zijn aanrakingen. Mijn borsten zijn gezwollen, mijn slipje is nat, en het enige waar ik nog aan kan denken is seks! Ik wil seks met deze man. Inmiddels ligt hij bovenop mij. Zoveel passie heb ik  nog nooit gevoeld. Deze man weet wat hij doet. Hij kust mijn borsten 1 voor 1 en daalt dan langzaam af naar beneden. OMG zijn tong is ervaren en voor ik het weet komt ik gillend tot een hoogtepunt! Ik zie dat er andere mensen op het strand zijn. We worden bekeken, dat maakt me nog geiler. Hij zet me op mijn knieën. We kunnen de andere mensen aankijken. Zonder pardon neemt hij me eerst langzaam en dan steeds harder. Ik ben nog nooit zo nat geweest. Weer nader ik een hoogtepunt, hij voelt het aankomen en stoot hard in me en komt ook klaar. Het lijkt alsof ik op een andere planeet ben, volledig in trance kom ik bij. We liggen naast elkaar, nog nahijgend proberen we op adem te komen. Opeens gaat hij rechtop zitten en geeft me een hand, ik ben Randy!

De rest van de vakantie was geweldig, tropical paradise met een geweldige man.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Mail ons: Klantenservice

Volg ons op Social Media