Spannende verhalen....

Foto

Ontdek je plekje

De keuken is altijd al mijn favoriet geweest als het gaat om seks op een andere plek.
Het is vrijdagavond en ik ben alleen thuis.
Het lijkt een saaie avond te worden. Ik lig in de bank wat tv te kijken en tegelijkertijd check ik mijn telefoon. Een tinder match, dat klinkt hoopvol voor deze avond. Meteen ben ik klaarwakker en bedenk wat ik van deze avond verwacht. Mijn match ziet er lekker uit. Hij is groot, 1.97 meter, heeft donkere krullen en een grote glimlach met mooie witte tanden. Zijn mond ziet er uitnodigend uit en zijn handen zijn zo groot dat mijn fantasie op hol slaat.

We appen wat over en weer en ja hoor de date staat! Ik heb nog 2 uur om me voor te bereiden. Snel zet ik de douche aan, ik spring erin en sta heerlijk onder de warme stralen. 

In mijn hoofd spelen diverse scenario's zich af. Ik zorg ervoor dat ik helemaal glad geschoren ben. Ik check of dat ook zo is, aangekomen bij mijn klit kan ik de verleiding niet weerstaan. Ik pak mijn heerlijke douche olie en spuit deze in mijn hand. Mijn hand beweegt langzaam en al snel begeef ik me in een andere wereld, niets om mij heen bestaat nog. Behalve mijn eigen erotische gedachten. Veel stoom, het warme water, de gladde olie en ik ben al bij mijn tinderdate. Die grote handen, zijn mooie mond, mijn handen bewegen steeds sneller en ik kom bijna klaar, te snel, dit wil ik niet, ik verlaag mijn tempo. Er is weer ruimte om te denken, ik denk na over wat we gaan doen deze avond. Ik hoop dat het een hele lange avond wordt! Ik droom over hoe en waar hij mij neemt. Mijn handen bewegen als vanzelf steeds sneller alsof ik geen controle meer heb over mijn eigen lichaam.Met een diepe kreun kom ik tot een hoogtepunt. 

 

Ik doe mijn mooiste lingerie en hoogste hakken aan en daaroverheen een hele sjieke zwarte regenjas. Ik stap in mijn auto, zet een lekker muziekje op en vertrek. Het is een half uur rijden, ik weet niet hoe ik er ben gekomen maar ik sta voor zijn deur, in mijn sjieke regenjas. Als hij opendoet zie ik hoe groot hij echt is. Met een grote grijns trekt hij mij naar binnen. Welkom is het enig wat hij zegt. Zijn sterke armen tillen mij op en brengen mij naar zijn keuken. Ik mag niet praten, geen punt ik  laat alles over me heen komen. Hij doet mijn  jas uit, zet me tegen de keuken aan en neemt me. Hij stoot regelmatig en hard in me. Ik voel hoe groot hij is! Hij gaat onverstoorbaar verder. Ik ben zo opgewonden, zijn dominantie is heerlijk. Na een paar stoten voel ik een warme stroom in mij. Een kleine egoïstische gedachte komt in me op, ik ben bang dat het een korte avond wordt. Ondertussen loopt het warme vocht langzaam langs mijn dijen naar beneden. Hij kijkt toe en ik zie dat hij er snel weer klaar voor is, gelukkig maar! Ik word nogmaals genomen en ik kom intens, denkend aan hoe we zo weer de liefde gaan bedrijven. 

Gelukkig is het geen korte avond geworden! Zijn keuken is ingewijd, mijn nieuwe favoriete plek. De tafel, het aanrechtblad en niet te vergeten de barkruk. Moe en voldaan ga ik naar huis, deze tinderdate wil ik wel vaker zien!  

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Mail ons: Klantenservice

Volg ons op Social Media